31 de març 2008

Suma y sigue.

Suma y sigue...... los hay que solo saben que subir y subir a costa de todo y de todos.
Los rumores están a punto de confirmar la noticia..... y entonces tendremos a nuestro gran "amigo", apuntando directamente a Madrid a ver si hace méritos y se lo llevan una temporadita, en fin, podía haber sido peor.


http://www.gentedelasafor.net/noticias/NoticiasDiaADia/alfred-boix-suena-como_80_3447.aspx



Salva

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tú creus que arribarà a ministre? Jaja.
Javi.

LA PENYA ROJENCA ha dit...

per lo menos ja esta fent cami!

este tio es capaç de qualsevol cosa.

salva

Carlos V ha dit...

Els Blogs de La Safor

Aquesta pàgina pretén (de forma modesta i totalment artesanal) ser el punt d'encontre del panorama blogger de la comarca de La Safor. Un punt on poder trobar d'una forma més fàcil aquestes pàgines tan interessants i que esperem que tots ens ajudeu amb el vostre granet de sorra a ferla més gran i activa.
L'idea va nàixer de una xarrada a càrrec d'Enric Morera i el nostre alcalde Orengo al Casal Jaume I sobre els blogs i la política. Això em va fer pensar que fea falta coordinar aquest nou món emergent i que tant de moda s'ha posat en els últims anys.
Esperem que no siga una moda que pasa pronte. Així mateixa, a l'hora d'elegir un link per aquest blog, no s'ha pogut utilitzar ni es mots de "gandia", "la safor" o "safor" a seques perque algú els va registrar ja fa anys (i abandonats est`n per desgràcia)
Així que bo, espere la vostra ajuda i colaboracions aportant nous links de gent saforenca, encara que aquestos estigen a altres parts del país o fins i tot a l'estranger. Publique-los ja siga mitjançant comentaris o envieu un correu
charlifuster@hotmail.com
www.elsblogsdelasafor.blogspot.com

Carlos V ha dit...

Moltes felicitats a tota la gent progressista d'Oliva, jo vaig naixer enllà, encara que des dels 3 anyets visc a Gandia, però encara tinc molts arrels, el meu pare era dels "borjos", una familia prou coneguda a Oliva. Res més, jo tambè tinc un blog apart que pertany a la red progressista del PSOE, encara que té de tot

www.charlifuster.blogspot.com